Sistem pluvial

Sistemul pluvial
Schită sistem pluvial
Elementele sistemului pluvial

1. Colțar jgheab exterior/interior
2. Contracârlig
3. Capac jgheab
4. Cârlig
5. Cârlig aplicat
6. Brățară jgheab
7. Jgheab
8. Racord jgheab-burlan
9. Cot
10. Prelungire burlan
11. Ramificație burlan
12. Colier burlan
13. Burlan
14. Element de evacuare

Sistemul de drenaj al apelor pluviale are o deosebită importanţă în funcţionalitatea şi estetica unei învelitori de acoperiş. Completează funcţionalitatea acoperişului asigurând o drenare eficientă a apei.

Componentele sistemului de drenaj sunt prelucrate cu mare precizie pe linii automate de fabricaţie, la dimensiuni exacte, sunt etanşe şi rapid de asamblat şi montat.

Pentru că sunt produse din tablă de oţel de cea mai bună calitate, sistemele de drenaj pot fi utilizate în orice climat şi au o durată ridicată de viaţă.

Descriere

Materialul garantează rezistenţa culorilor, o utilizare fără costuri de întreţinere, rigiditate excepţională şi dilatare termică neglijabilă, indiferent de temperatură.

Mai mult, întreaga gamă de produse este disponibilă într-un spectru cromatic bogat, potrivit oricărui tip de proiect.

Sistemul de drenaj este produs în două variante tipodimensionale:

  • 125/88, unde jgheabul are diametrul de 125 mm şi burlanul are diametrul de 88 mm.
  • 150/97, unde jgheabul are diametrul de 150 mm şi burlanul are diametrul de 97 mm.

Paletă de culori
*Culorile pot să difere în funcție de tipul monitorului. Pentru a te asigura că alegi culoarea potrivită, cere paletarul de culori de la reprezentantul nostru.

Noi căutăm constant să îmbunătăţim şi să inovăm sistemul de drenaj. Tocmai de aceea am adus în portofoliul nostru cel mai nou tip de oţel special conceput pentru sistemul de drenaj, de la Voest Alpine.

Noua materie primă de la Voest Alpine combină durabilitatea cu uşurinţa utilizării, flexibilitata, garanţia şi estetica.

Paletar culori