Parteneri

Eurotigla SRL
din 2011 în piața din Romania

Firma principală cu sediul in Constanța – Comercializează și construiește acoperișuri din 2011. Obiectul principal de activitate este vânzarea de tiglă metalică, tabla cutată, acoperișuri plane, elemente și accesori pentru toate tipurile de acoperișuri metalice.

Wetterbest
din 1999 în piața din Romania

După 18 ani de dezvoltare continuă după principii antreprenoriale puternice, timp în care s-a făcut trecerea de la importator la producător local de succes, în anul 2017 compania face saltul către dezvoltare prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care preia controlul asupra pachetului majoritar de acţiuni.

Bilka
din 2007 în piața din Romania

BILKA este o companie 100% românească, specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale. BILKA înregistrează vânzări record an de an. În 12 ani de activitate BILKA a acoperit peste 250.000 de case. În 2018, 1 din 4 acoperișuri comercializate în România a fost marca BILKA.

Rufster
2010 în piața din Romania

În anul 2010 am pus în funcțiune prima linie de ambutisare tiglă metalică sub denumirea de RUFSTER, în spatele acestei mărci se găseşte o echipă de profesionişti care este hotărâtă să menţină şi să crească nivelul de acoperire al pieţii şi să furnizeze produse de calitate către revânzători, constructori şi beneficiari finali.

Velux
din 1945 în lume și din 1997 în Romania

VELUX România face parte din Grupului internaţional VELUX care deține companii de vânzări şi producţie în peste 40 de ţări în care lucrează 10.000 de angajaţi din întreaga lume. Compania VELUX România a fost înregistrată în 1997.

Fakro
din 1991 în lume și din 1997 în Romania

FAKRO a fost înfiinţată in 1991 ca o companie familială privată iar astăzi, ca într-un arc peste timp, suntem în faţa unei companii multinaționale în care acţionarii sunt cetăţeni din: Anglia, Austria, Spania, Olanda, Irlanda, Germania, Polonia, Rusia, Ungaria. FAKRO este şi acum, după atâţia ani de la înfiinţare, cel mai dinamic producător de ferestre de mansardă din lume.