Servicii

Servicii oferite de către compania noastră

Oferim consultanta, măsuram, întocmim devize de lucrări, propunem soluții tehnice, ne ocupam livrare; pe scurt, construim acoperișuri de la A la Z (inclusiv structura de lemn). Iar la finalul lucrării, avem grija ca relația cu clienții sa nu se încheie fără a le afla părerea.

Oferim consultanta gratuit!

Inginerii noștri de vânzări, au toate cunoștințele necesare astfel încât să vă ofere soluții tehnice optime în construcția șarpantei acoperișului, cât și în alegerea țiglei metalice potrivite pentru acoperișul dumneavoastră.

Măsurătoare și deviz lucrare gratuit!

Dacă acoperișul este deja construit sau urmează să fie renovat, ne puteți apela pentru a solicita o oferta de preț informativă, fără nici un fel de obligații sau costuri din partea dumneavoastră. Agentul nostru de vânzări vine la locația acoperișului, face măsurătorile necesare, apoi vă dă un deviz de lucrare cu o ofertă de preț completă pentru lucrarea necesară. Totul absolut gratuit!

Livrăm GRATUIT acoperișul.

Departamentul de logistică din cadrul companiei noastre Eurotigla se ocupă de livrarea gratuită și într-un interval foarte scurt de la comanda pana la livrare, în medie de 48 de ore.

Constructie acoperiș / montaj tabla

Echipele noastre și colaboratorii agreați de către compania noastră, sunt pregătiți și calificați pentru construcția și montajul acoperișurilor din țiglă metalică și nu numai. Echipele de montaj sunt compuse din minim 5 oameni, astfel încât lucrările se for efectua în timp foarte scurt, exemplu un acoperiș de 200 mp la o casa noua,  montajul acoperișului se poate termina și în 24 de ore.

      Indiferent de alegerea modelului de acoperiș sau a țiglelor metalice preferate,  fie că ai ales să schimbi acoperișul sau dorești doar o intervenție parțială asupra acoperișului tău, soluția suntem noi, EuroTigla Moldova!