News

Acoperiș țiglă metalică model Omega

Un nou client mulțumit în localitatea Bistrița,jud.Neamț.Acoperiș executat cu țiglă metalică model Omega,grosime 0.5mm.Linia ei caracteristică şi frontul înalt ceea ce ii da impresia greutatii clasice,  caracteristice ţiglelor de ciment si ceramica. Alte elemente caracteristice sunt: durabilitate, rezistenţă, uşurinţă la montaj. Produs recomandat pentru acoperişuri cu suprafeţe mari * Linia clasică asemănătoare ţiglei ceramice *Țiglă disponibilă în lungimi de modul: 350 sau 400 mm   grosime 0,5 mm

Proiect nou - model Balcanic

Din ce este format un acoperiș? Din componența acoperișului fac parte șarpanta, învelitoarea, elementele de fixare și sistemul de evacuare a apei. Pentru fiecare componentă a acoperișului trebuie acordată o atenție sporită, întrucât rolul acestuia este de a proteja construcția pentru o durată lungă de timp.

Acoperiș nou model Clasic RAL 3005 mat
Ţigla metalică Clasic reprezintă o soluție eficientă pentru sistemele de acoperișuri ale construcțiilor rezidențiale sau comerciale.Alegerea țiglei metalice  Clasic, este foarte potrivită când vine vorba de renovarea unei case. Asigură rezistență și durabilitate, se poate optimiza pe orice geometrie a acoperișului și se regăsește intr-o gamă variată de culori.
✅ Este optimizată dimensional pentru orice tip de clădire, ideală și pentru renovarea clădirilor istorice.
✅ Are o greutate specifică redusă
✅ Montajul este facil
Pentru această lucrare s-a folosit modelul Clasic RAL 3005, cu finisaj MAT.
Construcție acoperiș nou model Bavaria

Dacă te-ai întrebat vreodată ce fel de țiglă metalică e potrivită pentru acoperișul casei tale, răspunsul este țigla metalică de la Euroțigla. Indiferent cât de înclinat sau cât de complex e acoperișul tău, Euroțigla îți poate pune la dispoziție produse rezistente, de înaltă calitate, care să îți ofere siguranța pe care o cauți.

Țiglă metalică model Bavaria gri antracit