News

Acoperiș țiglă metalică model Omega

Un nou client mulțumit în localitatea Bistrița,jud.Neamț.Acoperiș executat cu țiglă metalică model Omega,grosime 0.5mm.Linia ei caracteristică şi frontul înalt ceea ce ii da impresia greutatii clasice,  caracteristice ţiglelor de ciment si ceramica. Alte elemente caracteristice sunt: durabilitate, rezistenţă, uşurinţă la montaj. Produs recomandat pentru acoperişuri cu suprafeţe mari * Linia clasică asemănătoare ţiglei ceramice *Țiglă disponibilă în lungimi de modul: 350 sau 400 mm   grosime 0,5 mm

Acoperiș din țiglă metalică model FINN Ral 7024 ice cover
◾ FINN este un produs pentru acoperișuri din tablă sub formă de foi tăiate la dimensiune și aparține liniei CLASSIC SERIES.
◾️ Țiglele metalice FINN sunt similare cu țiglele ceramice tradiționale. Funcționează bine în arhitectura clasică dar se potrivește și în proiectele moderne.
🔩 De asemenea, acestea sunt echipate cu găuri de montaj gata făcute, care reduc drastic timpul de muncă și elimină greșelile de montaj.
👉 În plus, datorită simetriei, montajul se realizează în orice direcție (dreapta sau stânga).
Acoperiș cu țiglă metalică model CLASIC RAL 3009 mat

Un acoperiș Clasic este un acoperiș sigur, dar un acoperiș de efect, care imită aspectul țiglelor clasice, motiv pentru care modelul de țiglă metalică Clasic este cel mai utilizat model din gama de produse. Atunci când vrei să-ți acoperi casa și cauți un model de învelitoare clasic, dar vrei să fii sigur și de rezistența acestuia, alege modelul de țiglă metalică Clasic.