Despre noi

Despre noi

S.C. EUROTIGLĂ MOLDOVA S.R.L.     

      Suntem principalul colaborator al companiei Wetterbest de pe teritoriul României, si unul din pionii principali pentru producătorul de țiglă metalica Bilka, dar avem contracte de colaborare si cu alți producători de tiglă metalică sau elemente de fixare si izolare pentru acoperișuri. Datorită colaborării cu cei mai mari furnizori de tiglă metalica din țară, dumneavoastră, cât și noi obținem cele mai bune prețuri pentru țiglă metalică.

      Avem o experiență de peste 10 ani în comercializarea și construcția de acoperișuri rezidențiale, industriale cât și a acoperișurilor pentru biserici sau catedrale.

      Echipele noastre calificate și certificate cu diplome în montajul de acoperișurilor de țiglă metalică reușesc cu succes să execute orice fel de acoperiș indiferent de complexitatea lui. Am construit acoperișuri cu arhitecturi complexe respectând planurile arhitecților întocmai, chiar și pentru acoperișurile care au necesitat restaurare cu păstrarea integrității aspectului istoric (clădiri monument sau monumente istorice).

      Pe parcursul a mai mult de 10 ani de experiență am colaborat sau comercializat țiglă metalică pentru mai mult de 9000 de clădiri.

      Toate montajele executate de către echipele noastre primesc certificat de garație și bună execuție.

      Pe partea de ferestre de mansardă și scări de acces la pod colaboram cu Velux și Fakro, cei mai buni furnizori din țară, fiind distribuitori și montatori autorizați de către acești.

      Inginerii noștri de vânzări sunt prezenți  pe aproape tot teritoriul României, gata să vă ofere soluții tehnice și de design în alegerea țiglei metalice optime pentru construcția dumneavoastră.

      La noi găsiți toate modelele de țiglă metalică disponibile în Romania indiferent de producătorul acesteia. Peste 10 profile 6 variante de texturi (lucioasă, semilucioasă, mată, grandemat, suprem 50, neomat, etc.).

      Grosimile de țiglă metalică comercializate de noi încep de la 0,4mm pana la 0,65 mm

      Orice acoperiș doriți pentru casa dumneavoastră la noi îl găsiți cu siguranță.